Vélemény a foglalkozásokról


2014. január - Már jól vagyok....

Amikor Marika felkért, hogy meséljem el gerincproblemam tortenetet azon töprengtem mikor is kezdődött az egész es rájöttem, hogy nagyon fiatalon. 15-16 eves lehettem, amikor egyszer csak 1.72 magas lettem es borzasztóan zavart, hogy mindegyik fiú, aki nekem tetszett alacsonyabb volt nálam.

tovább...

2013. január - A derekam története

Kb 7-8 évvel ezelőtt kezdődött a derékfájás nálam. Viszonylag gyorsan, néhány hónap alatt nagyon erős derékfájásom lett, a lábakba kisugárzó fájdalommal. Spontán jött, spontán ment. Hol az egyik,  hol a másik oldalon éreztem. Néha annyira erősen fájt, hogy volt rá példa hogy reggel csak segítséggel tudtam fölkelni az ágyból.

tovább...

2012 november - ...és ez nem csoda!

43 éves vagyok és 30 éves korom óta vannak derékfájdalmaim, amelyek ritkán jelentkeztek, így nem foglalkoztam vele. Ez év elején lett elviselhetetlen a fájdalom, amelyet nem is a derekamban éreztem, hanem a medencémtől kezdve a jobb lábamon végig. Délutánra már nem tudtam egy helyben állni, várakozni, de már a menés is állandó fájdalommal járt.

tovább...

2009. április 20. - Nyakfájdalom

Az elmúlt évben, nyaki gerincsérv miatt heteken keresztül igen nagy fájdalmam volt, mely kisugározott a jobb karomba. Minden infúziós, gyógyszeres, fizió - ill. fizikoterápiás segítséget igénybe véve is csak lassan enyhültek a tüneteim. A nyaki terület fáradékonysága, merevsége, a fájdalom egy része továbbra is megmaradt.

tovább...

2011. február 17. - Fájt  a karom, vállam

Körülbelül 2 évvel ezelőtt kezdődtek a fájdalmaim a bal karomban. Eleinte csak ritkán, pár havonta jelentkezett a görcsös fájdalom, és nagyjából egy hét alatt el is múlt. Én a munkámra fogtam, óvodapedagógusként sokszor emelgetem a gyerekeket, gondoltam, megerőltettem.

tovább...

2011. március 10. - Már minőségi életet élek

A két gyermekem születése után, az amúgy is nem túl jó gerincem igen rossz állapotba került. Akkor szerencsémre vizitornával kevésbé fájdalmas állapotban hoztak. Jártam utána kezelésekre, és egyedi tornára is. De ahogy elkezdtem dolgozni erre már nem volt idő.

tovább...

tovább 

vissza

 

 
Romhányiné Kovács Mária:70/381-61-22 Romhányi Réka:70/945-08-96
Számítógépes LAN hálózat tervezése