Tanfolyamok


 


A tanfolyamokról röviden:

GERINCTORNA tanfolyam alaposan felkészít a gerinctorna órákra. Megtanuljuk a gyakorlatokat, elsajátítjuk a gerinckímélő gyakorlási rendet, a tartási elemek tükrében. Külön figyelmet szentelünk a gerinc helyes használatára,  az alap porckorong-korrekciós technikák elsajátítására.  A gyakorlatok helyes végrehajtása elvezet egy nagyon fontos stabilizáló, gerincvédő technikához, melynek alapelemeit megtanulva a résztvevők, gördülékenyen be tudnak kapcsolódni a gerinctorna órákba.

 
A PILATES TECHNIKA a gerincoszlop védelmét szolgálva, a derék,-nyak problémák
megelőzésében és megszűntetésében forradalmi szerepet vállal.
A Pilates mélyizom-gyakorlatok rugalmas és speciális mélyizomerőt alakítanak ki , melynek eredményeként a test a napi terhelést nem a sérülékeny csigolya szegmensekre, hanem a gerinc melletti stabilizáló izmokra hárítja.AGYTORNA  - A tanfolyam gyakorlatainak automatizálásával a probléma megoldásunk, a memóriánk, a mozgáskoordinációnk jelentősen javul. Könnyebben, kevesebb energiával és magasabb szinten oldjuk meg a gyorsuló világ és a kreatív családunk adta élethelyzeteket.
 

REGGELI TORNA gyakorlatanyagának ismerete, gyakorlása, lehetőséget ad arra, hogy frissen kezdjük  a napot, előkészítsük testünket a napi terhelésre. A reggeli torna gyakorlatokat részletesen átvesszük, - részben - egyénre szabjuk, hatás-mechanizmusát megismerjük.
A foglalkozás után a gyakorlatok leírását a résztvevők e-mail címére megküldöm.
 

A JÓGA több ezer éves, ősi élettudomány, amely megtanít minket arra, hogy megteremtsük magunkban az egységet testi, lelki és szellemi síkon egyaránt. Ha szeretnénk testünket egészségesebbé, rugalmasabbá tenni, jobban akarjuk feldolgozni a napi srtesszt vagy ha keressük a belső békénket, valódi természetünket, az önmegvalósítást, akkor a jóga rendszeres gyakorlása ebben óriási segítséget nyújt.

 Az órákon mozgás-, légző-, meditációs és relaxációs gyakorlatokat végzünk, amelyre minden korosztályt szeretettel várunk.

 


 

 

tovább

 

 
Romhányiné Kovács Mária:70/381-61-22 Romhányi Réka:70/945-08-96
Webtárhel bérlés - webtárhelyek