Gerinctorna


gerinctornaA gerinctorna eredményessége abban rejlik, hogy a gyakorlatok egyre pontosabb kivitelezésével a gerinc élettani görbületeit megtámasztó izmokat megerõsíti, a megrövidült izmokat megnyújtja. Mindezek hatásaként az izületeket erõs, rugalmas izmok támasztják meg, tehermentesítve a szalagokat és a gerinc porckorongjait.

A gerinctorna magába foglalja a Mc Kenzie porckorong-rehabilitációs technika mozgásanyagát, megoldást kínálva a nyak és derékfájásban szenvedõ vendégeinknek.

A Gerincterápia tanfolyam a gerinctorna foglalkozás elméleti és gyakorlati tudását összegzi. Megtudhatjuk a gerincproblémák okait. Anatomiai áttekintésen keresztül mélyebb ismeretekre tehetünk szert. A gerincünk hosszantartó védelme érdekében, különleges technikákat sajátíthatunk el. Mindezek birtokában a kiszolgáltatottságunk csökken, gerincprolémánk megoldása a saját kezünkbe kerül.

Gerincterápia tanfolyamot indítunk minden félévben (lásd a tanfolyam linken). Azoknak a vendégeknek hasznosabb a tanfolyam, akik már jártasságot szereztek a gerinctorna mozgásprogramban.

Tovább az órarendhez -->  

vissza

 

 
Romhányiné Kovács Mária:70/381-61-22 Romhányi Réka:70/945-08-96